tiistai 27. toukokuuta 2014

Hippailua sadepäivänä

Nyt kun mulla on pääsykokeetkin ohitse, niin mietin että minkähän projektin sitä nyt aloittaisi. Koko ajan pitää olla joku pieni (tai iso) juttu menossa normaalin toiminnan lisäksi, ettei tylsisty. Päätin sitten alkaa kirjottaa blogia. Kun kerran kaikki muutkin. Saa nähdä kuinka kauan tämä pitää mun mielentilan virkeänä.
Tänään on ollut sateinen ja kolea päivä, johan tässä muutama päivä olikin hellettä. Vauvauinti jäi kesätauolle, mutta eräs äiti sieltä pyysi minut mukaan yhteen vauvaryhmään, joka kokoontuu yleensä tiistaisin. Se oli ihan mukavaa, nyt kun pääsykokeetkin ovat ohi ja voi oikeasti tehdä kaikkea kivaa, ja Lyydiakin pääsee tutustumaan uusiin lapsiin. Tänään olimme Perheliikuntakeskus Hipassa. Se oli mulle ensimmäinen kerta siellä, ja taisi olla kaikille muillekin ryhmäläisille. Lapset tuntui viihtyvän, siellä oli oikein passeli sali juuri tämän ikäisille lapsille. Huoneessa oli kaikki pehmustettu lattiaa myöden, oli palloja, patjoja, tunnelia jne. Oli ihanaa kun lapsi sai mennä joka paikkaan ja koskea joka paikkaan eikä mistään tarvinnut kieltää. Suosittelen! Vaikka oli sateinen ilma niin päätin kuitenkin lähteä pyörällä Hippaan, sinne on meiltä vajaa 5km. Hyvin matka meni, mutta tulomatkalla pikkuinen pyöräilijä taas nukahti. Niinkuin aina ennenkin pyörän kyydissä. Noh, ei muuta kun kotiin päästyä siirto vaunuihin jatkamaan unia.
Hipan työntekijä kertoi meille vähän liikuntakeskuksen toiminnasta jne. Minua kolahdutti etenkin tieto syksyllä alkavasta sirkustoiminnasta. Lyydia tykkäsi kovasti temppuilla isän kanssa isä-vauvasirkuksessa ja kotonakin temppujen tekeminen on lempipuuhia. Siksi olisi kiva jatkaa. Päätinkin heti varata paikan elokuussa alkavasta taaperosirkusryhmästä, joka on tarkoitettu 1-3 vuotiaille.

http://hippa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti